Werkwijze

Professionele, informele en toegankelijke juristen

Onze werkwijze

De meeste particulieren en ondernemers hebben de ervaring dat een juridisch conflict vaak hoge kosten met zich meebrengt en dat er traag en onduidelijk gereageerd wordt door de advocaat of jurist. Steenbergen & Klooster Juristen doet dit anders! Wij rekenen geen hoge kosten, brengen niet elk contactmoment in rekening en communiceren snel, helder en deskundig.

We beginnen met een kop koffie

Het eerste gesprek vinden wij het belangrijkst. Samen met een kop koffie (of thee) leren we jou of jouw onderneming kennen en komen we achter het probleem of vraagstuk. Mocht ons kantoor niet in de buurt liggen dan kunnen we dit gesprek ook telefonisch of via videobellen doen. Je moet dan dan enkel zorgen voor je eigen koffie. Een intakegesprek (30 min) is bij ons kantoor gratis. 

Opdracht en afspraken

Als je besluit onze hulp in te schakelen maken wij heldere afspraken over wat ons kantoor voor jou kan doen. Net als dat je iets van ons verwacht, verwachten wij ook iets van jou. Zo vragen wij al onze klanten om openheid van zaken te geven, alle relevante stukken tijdig aan te leveren en de facturen uiteraard tijdig te voldoen.

Naast de afspraken over de behandeling van het dossier hanteren wij ook een scherp uurtarief. In veel zaken is het maken van een vaste prijs mogelijk zodat je direct duidelijkheid hebt over de kosten. Mocht je recht hebben op een gefinancierde rechtsbijstand dan kun je ook bij ons kantoor terecht. In alle andere gevallen hanteren wij een scherp uurtarief vanaf € 110, – ex btw.  

Jouw zaak

Een goed begin is vaak het halve werk. Door het gesprek en de door jou aangeleverde stukken hebben wij een goed beeld waar het in jouw zaak om gaat. Zodra het voorschot betaald is gaan wij aan de slag om ons doel in de zaak te bereiken.

Tijdens de behandeling van jouw zaak zorgen wij ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van alle vorderingen. Je weet hierdoor altijd hoe het met jouw dossier staat, of de wederpartij al heeft gereageerd of wat de volgende stap zal zijn. Mocht er iets veranderen dan houden wij je hier uiteraard van op de hoogte. Ook overleggen wij altijd met je voordat wij reageren naar de wederpartij of een schikking accepteren.

Doel bereikt!

Bij Steenbergen & Klooster Juristen houden wij niet van verliezen. Hierom doen wij er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen, met het oog op wat jouw specifieke belangen zijn. Is een overleg aan de andere kant van Nederland of procederen noodzakelijk? Dan doen we dat! Wij zetten alles op alles om ons doel in onze zaak te bereiken.

Wij geven raad!

Blijf niet rondlopen met een juridisch probleem