WAB Training

Professioneel, informeel en toegankelijk

In 2,5 uur bijgespijkerd worden over alle ins & outs van de WAB​

WAB Training

De vorige (grote) wijziging in het arbeidsrecht vond ondertussen meer dan vier jaar geleden plaats. Per 1 januari 2020 volgt er weer een grote wijziging met de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Over de WAB hebben wij eerder al een blog geschreven en ondertussen hebben wij meerdere weetjes gedeeld op social media. Maar naast deze weetjes en de blog, kan het fijn zijn om in een korte tijd alle ins & outs van de WAB te bespreken.

Speciaal voor jou bieden wij een korte training van 2,5 uur aan. Tijdens de training wordt de WAB besproken, weet jij hoe het nieuwe arbeidsrecht werkt en kan je vanaf 1 januari 2020 een goede start maken met de WAB.

WAB Training

Tijdens de training leer je onder andere:

  • Wat er allemaal verandert in het arbeidsrecht;
  • Hoe de nieuwe ketenregeling werkt;
  • Wat er verandert met betrekking tot de transitievergoeding;
  • Wat de cocktailgrond is en of dit voor jou aantrekkelijker is of juist niet;
  • Hoe het zit met oproepkrachten;
  • En nog veel meer!

-

WAB Training bij Steenbergen & Klooster Juristen

In 2,5 uur tijd geven wij uitleg over de WAB door vele (praktische) voorbeelden en tips. We kiezen ervoor om de training aan maximaal 10 personen per keer te geven. Waarom? Zodat er  voldoende interactie ontstaat en jij alle gelegenheid krijgt om vragen te stellen. 

Wanneer en waar? 

De training zal gegeven worden op 

  • Dinsdag 17 december 2019 van 14.00 – 16.30 
  • Zaterdag 18 januari 2020 van 10.00 – 12.30 

Beide trainingen zullen gegeven worden op de Boerhaavelaan 40 in Zoetermeer. Mocht je interesse hebben in een training in Gilze-Rijen, stuur dan een e-mail naar info@steenbergen-klooster.nl bij voldoende interesse plannen wij op deze locatie ook een training. 

Mocht je een inhouse training willen plannen bij jou op locatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kosten

Wij proberen de kosten laag te houden en geven de cursus voor een bedrag van € 125, – ex btw per persoon. Koffie en thee is uiteraard voor onze rekening. 

Voor wie?

De training is interessant voor iedereen die zijn kennis over het ontslagrecht wil actualiseren. 

Aanmelden training

Aanmelden doe je snel en eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@steenbergen-klooster.nl of door het aanmeldformulier in te vullen. Geef zowel per e-mail als in het aanmeldformulier voor welke datum je jezelf opgeeft. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging en een factuur. Na betaling ben jij verzekerd van je plek!

Ja ik meld me aan!