Tarieven

Vaste prijsafspraak

Steenbergen & Klooster Juristen staat voor een moderne manier van factureren. Samen met u geven wij de voorkeur aan het afspreken van een vaste prijs. Tijdens het eerste gesprek geven wij een nadere uitleg over hoe de vaste prijs wordt opgebouwd, en welke werkzaamheden uitgevoerd worden. De vaste prijs (of een gedeelte daarvan) wordt vooraf in rekening gebracht. Door op deze manier te werken weet u vooraf waar u aan toe bent en worden verrassingen achteraf over de factuur vermeden. 

Uurtarieven

Is een vaste prijs niet haalbaar, dan brengen wij ons regulier uurtarief in rekening. Voor ondernemers is ons uurtarief €140,- ex btw per uur. Voor particulieren rekenen wij een uurtarief van €110,- ex btw per uur. Wij werken op voorschot basis. Een voorschot dient altijd vooraf voldaan te worden.

Eigen bijdrage (toevoeging)

Mocht u recht hebben op een eigen bijdrage (toevoeging), dan kunnen wij u in sommige gevallen ook bijstaan. Neem contact op om uw zaak te bespreken.

Inkopen uren

Als ondernemer is het ook mogelijk uren vooraf in te kopen (vanaf 10 uren) tegen een korting op het uurtarief. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

Intakegesprek

Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens een intakegesprek wordt er geen inhoudelijk juridisch advies gegeven. Wilt u een juridisch adviesgesprek waar er inhoudelijk advies gegeven wordt op uw juridische vragen, dan brengen wij een vast uurtarief van €90,- ex btw in rekening. Besluit u de zaak aan ons kantoor te geven, dan brengen wij het eerste uur van het adviesgesprek niet in rekening. Het bedrag dient u na het inhoudelijk adviesgesprek direct te pinnen. 

Opstellen overeenkomsten en documenten

Voor het toetsen en opstellen van overeenkomsten en documenten hebben wij vaste tarieven, en bieden wij tevens met korting complete AVG-scans aan. De tarieven vindt u hieronder:

Opstellen losse overeenkomsten

AVG-pakket