Tarieven

Eerlijke, transparante en duidelijke tarieven
Wij adviseren, bemiddelen en onderhandelen.
Wij procederen bij de rechtbank.

Geen recht op een toevoeging? Bij Steenbergen & Klooster Juristen wel!

Bij Steenbergen & Klooster Juristen vinden wij dat iedereen recht moet hebben op deskundige en goede rechtshulp. Sommige particulieren en (kleine) ondernemers vallen tussen wal en schip. Het uurtarief is vaak te duur, maar deze groep heeft ook geen recht op een toevoeging.

Speciaal voor deze particulieren en (kleine) ondernemers bieden wij een extra service aan. Voor een eigen bijdrage van maximaal € 1.600,- inclusief btw* behandelen wij jouw zaak. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk in termijnen te betalen. Heb je wel recht op gefinancierde rechtsbijstand? Ook dan kun je bij ons kantoor terecht!

*De noodzakelijke kosten van derden, bijvoorbeeld de griffierechten en deurwaarderskosten, vallen niet onder een toevoeging en zullen apart gefactureerd worden. 

toevoeging eigenbijdrage

Vaste prijsafspraak

Steenbergen & Klooster Juristen staan voor een moderne en nieuwe manier van factureren. Wij geven er de voorkeur aan om vaste prijzen af te spreken. Zo heb je duidelijkheid over de kosten, kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en word je niet maandelijks geconfronteerd met een terugkerende factuur.  Wel zo prettig, vinden wij. Tijdens het eerste gesprek krijg je een nadere uitleg over de opbouw van de vaste prijs en de werkzaamheden die worden uitgevoerd. 

Uurtarieven

Is een vaste prijs niet haalbaar of wil je liever dat wij op basis van ons uurtarief werkzaamheden voor je verrichten? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hanteren een scherp uurtarief vanaf € 110, – ex btw voor particulieren en vanaf € 140, – ex btw voor ondernemers. Vaak kunnen wij ook een inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten. Verborgen kosten zoals ‘kantoorkosten’ rekenen wij niet. 

Noodzakelijk kosten van derden, zoals griffierechten en deurwaarderskosten worden daarnaast apart in rekening gebracht. Deze kosten zijn ook van tevoren goed in te schatten, waardoor jij ook van tevoren weet waar je aan toe bent. Intake- en adviesgesprek

Het intakegesprek van 30 minuten is bij ons geheel vrijblijvend en gratis. 

Wil je een uitgebreid juridisch adviesgesprek waar inhoudelijk advies gegeven wordt op jouw juridische vragen, dan brengen wij een vast tarief vanaf € 90,- ex btw in rekening. Besluit je door dit adviesgesprek de hulp van ons kantoor in te schakelen, dan nemen wij deze kosten op ons. Hierdoor hoef je voor het adviesgesprek niets te betalen.  

Overige diensten

Voor het toetsen en opstellen van overeenkomsten en documenten hanteren wij vaste tarieven. Ook bieden wij complete AVG-scans, workshops en inhouse trainingen aan tegen vaste prijzen. Meer informatie over deze diensten en de prijzen kan je vinden op de individuele pagina’s. 

Opstellen losse overeenkomsten
Controleren overeenkomsten
AVG-pakket
Inhouse training