Startende ondernemer

Professioneel, betrokken en toegankelijk

Altijd binnen 24 uur (op werkdagen) een reactie

Altijd goede dienstverlening & service

Experts in het contracten- en ondernemingsrecht

Startende ondernemer

Als startende ondernemer komt er vaak veel op je af. Vaak alleen maar leuke dingen, omdat je werkt aan je eigen bedrijf. Maar door ervaringen van andere, diverse artikelen en blogs zal je ook weten dat je een aantal belangrijke juridische zaken moet regelen. Denk alleen al aan het opstellen van je algemene voorwaarden, het voldoen aan de AVG en het opstellen van diverse contracten. Gelukkig zijn wij daar om jou bij deze eerste stappen te helpen. 

Je kan natuurlijk besluiten om deze documenten zo goedkoop mogelijk op te (laten) stellen. Of je kan diverse contracten in elkaar zetten door gebruik te maken van google en wat creatief knip-en-plak-werk. Maar onze ervaring leert dat je daar voor nu mee weg komt, maar je bij een conflict vaak duurder uit bent. Speciaal om jou als starter te helpen, hebben wij het juridisch starterspakket. 

Juridisch starterspakket

Met het juridisch starterspakket krijg jij alle juridische documenten die onmisbaar zijn bij de start van je onderneming. Een kleine investering, zodat de basis van je onderneming goed geregeld is. 

Het juridische starterspakket bestaat uit: 

  • Een intakegesprek (+/- 30 minuten);
  • Op maat gemaakte algemene voorwaarden;
  • Een privacyverklaring;
  • Een cookieverklaring en disclaimer;
  • 1 overeenkomst naar keuze.

Het intakegesprek vindt plaats bij ons op kantoor, via online videobellen of telefonisch. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw (ondernemers)plannen, wat je nodig hebt aan juridische documenten en wat er allemaal in de documenten moet staan. Wij zorgen ervoor dat jij op tijd alle documenten hebt, zodat je een goed begin kan maken met je eigen onderneming.

Actie Juridisch Starterspakket

Normaal gesproken bedraagt dit juridisch starterspakket € 500, – ex btw. Maar jij kan nu tijdelijk profiteren van onze actie*.  

Wij geven maar liefst € 100,- korting op onze juridische starterspakketten! Waarom? Omdat ook wij weten hoe het was om starter te zijn en weten dat jij vaak je geld in andere dingen voor je bedrijf wilt investeren. 

Schaf nu onze juridische starterspakket aan voor maar € 400,- ex btw!

* Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2020

Wij zorgen dat jij de juiste basis hebt voor de start van je onderneming!

Wil jij ook een juridisch starterspakket? Neem contact met een van onze juristen op, stuur een e-mail naar info@steenbergen-klooster.nl of vul onderstaand aanvraagformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Ja, ik wil een juridisch starterspakket!