Over Steenbergen & Klooster Juristen

Oprichting

Steenbergen & Klooster Juristen is een professioneel, informeel en toegankelijk juristenkantoor. Opgericht door mr. Marcel Steenbergen in 2016 (Steenbergen Juristen). Zijn partner en compagnon, Dolly van ’t Klooster, heeft vanaf dag 1 geholpen met het opzetten van het juristenkantoor, waarna zij uiteindelijk in 2017 officieel is ingetreden als partner. De naam werd toen officieel veranderd naar Steenbergen & Klooster Juristen.

Visie

De drempel voor het vragen van juridisch advies of juridische ondersteuning is over het algemeen hoog. De kosten, het afstandelijke en het gebruik van jargon kan particulieren en ondernemers afschrikken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij besloten het daarom anders te doen. Wij vinden het van belang om informeel en toegankelijk te blijven voor iedereen en eerlijke tarieven te rekenen. 

Het is onze missie te laten zien dat wij geen kantoor zijn waar vele juristen- en advocatenkantoren om bekend staan. Belachelijk hoge uurtarieven, factureren van elk contactmoment, trage reacties en slechte communicatie. Wij doen dat anders! Wij vinden het namelijk wel belangrijk om een lange relatie met onze cliënten op te bouwen, zonder voor elke minuut de teller te laten lopen.

Ons team

mr. Marcel Steenbergen – Bestuurslid

Na 10 jaar als jurist in loondienst gewerkt te hebben bij o.a. de overheid, was het voor Marcel tijd voor de volgende stap: zijn eigen juristenkantoor openen. In 2016 heeft hij samen met zijn compagnon Steenbergen & Klooster Juristen opgericht. Voor Marcel is de tijd aangebroken om zich meer te focussen op zijn andere ondernemingen, en daarom zal hij hier vooral op de achtergrond actief zijn.

Dolly van ‘t Klooster – Algemeen directrice

Dolly heeft samen met Marcel, Steenbergen & Klooster Juristen opgericht. Zij gelooft hetzelfde als Marcel: en dat is dat het verlenen van rechtshulp beter en soepeler kan. Verder richt zij zich voornamelijk op de zakelijke kant van Steenbergen & Klooster Juristen en werkt zij veel achter de schermen. Ze is voornamelijk het eerste aanspreekpunt voor relaties. Ze vindt het leuk om te ondernemen, en creatief bezig te zijn om ons kantoor en de dienstverlening te blijven verbeteren.

Kim van der Meij LL.B – Juriste

Kim heeft in 2015 haar Bachelor of Law behaald in Leiden en heeft tijdens en na afronding van haar studie werkervaring opgedaan bij diverse instellingen. Zij is onder andere werkzaam geweest bij Slachtofferhulp Nederland, de Autoriteit Consument en Markt en bij de gemeente. Door deze werkervaring is zij gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden en breed inzetbaar. In juni 2018 is zij in dienst getreden bij Steenbergen & Klooster Juristen. Ze deinst niet terug voor een uitdaging en levert adequate dienstverlening naar cliënten om zo de gewenste doelen te bereiken.

question-mark-463497_1920

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je (net) afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende stage of baan met volop doorgroeimogelijkheden? Hou dan onze vacatures in de gaten. We staan altijd open voor aanstormend talent. Heb jij ambitie, ben je een harde werker en ben je bereid om onder aan de ladder te beginnen? Stuur ons dan een open sollicitatie met motivatie en cv!