Wie wij zijn

Oprichting

Steenbergen & Klooster Juristen is een professioneel, informeel en toegankelijk juristenkantoor. Opgericht door mr. Marcel Steenbergen in 2016 (Steenbergen Juristen). Zijn partner en compagnon, Dolly van ’t Klooster, is vanaf de eerste dag betrokken geweest bij het opzetten van het juristenkantoor, waarna zij uiteindelijk in 2017 officieel is ingetreden als partner. De naam werd toen officieel veranderd naar Steenbergen & Klooster Juristen.

Visie

De drempel voor het vragen van juridisch advies of juridische ondersteuning is over het algemeen hoog. De kosten, het afstandelijke en het gebruik van jargon kan particulieren en ondernemers afschrikken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij besloten het daarom anders te doen. Wij vinden het van belang om informeel en toegankelijk te blijven voor iedereen en eerlijke tarieven te rekenen. 

Het is onze missie te laten zien dat wij geen kantoor zijn waar vele juristen- en advocatenkantoren om bekend staan. Belachelijk hoge uurtarieven, factureren van elk contactmoment, trage reacties en slechte communicatie. Zo doen wij het niet! Wij vinden het namelijk wel belangrijk om een lange relatie met onze cliënten op te bouwen, zonder voor elke minuut de teller te laten lopen.

Ons team

Marcel Steenbergen

Oprichter

Na jaren als jurist in loondienst gewerkt te hebben was het voor Marcel tijd voor de volgende stap: het openen van zijn eigen juristenkantoor.

In 2016 heeft hij samen met zijn compagnon Steenbergen & Klooster Juristen opgericht. Zijn visie is dat het recht voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Marcel richt zich op dit moment op zijn andere ondernemingen, maar is nog wel intern adviseur voor de juristen en medewerkers van het kantoor.

Dolly van 't Klooster

Managing partner

Dolly heeft samen met Marcel, Steenbergen & Klooster Juristen opgericht. Zij gelooft hetzelfde als Marcel: en dat is dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Verder richt zij zich voornamelijk op de zakelijke kant van Steenbergen & Klooster Juristen en werkt zij veel achter de schermen.

Ze is voornamelijk het eerste aanspreekpunt voor relaties en houdt zij zich bezig met de marketing, de ondernemerskant en ontwikkelt ze nieuwe diensten. Dolly is graag creatief om ons kantoor en de dienstverlening te blijven verbeteren.

Kim van der Meij

Kim van der Meij

Jurist

Kim heeft in 2015 haar Bachelor of Law gehaald en heeft tijdens haar studie en daarna ervaring opgedaan bij diverse kantoren, instellingen en bij de overheid. Sinds 2018 is zij in dienst bij Steenbergen & Klooster Juristen.

Kim is door haar ervaring breed inzetbaar en heeft ook een brede interesse. Zij gaat geen uitdaging uit de weg om de doelen in de zaak te bereiken. Alle juridische vraagstukken probeert ze zo duidelijk en helder mogelijk te maken voor onze particuliere en zakelijke klanten.

Naast het adviseren en procederen, geeft ze ook diverse juridische trainingen. Dus kom maar op met je juridische vraagstukken, zij pakt ze vol enthousiasme en zorgvuldigheid aan!

question-mark-463497_1920

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je (net) afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende stage of baan met volop doorgroeimogelijkheden? Hou dan onze vacatures in de gaten. We staan altijd open voor aanstormend talent. Heb jij ambitie, ben je een harde werker en ben je bereid om onder aan de ladder te beginnen? Stuur ons dan een open sollicitatie met motivatie en cv!