Overeenkomsten opstellen

Professioneel, informeel en toegankelijk

Altijd binnen 24 uur (op werkdagen) een reactie

Altijd goede dienstverlening & service

Afspraken in de avond en op locatie mogelijk

Overeenkomst of contract opstellen

Heb je een overeenkomst of contract nodig? Wij leveren onder andere maatwerk overeenkomsten, contracten algemene voorwaarden en privacyverklaringen. Alle overeenkomsten die jij nodig hebt worden opgesteld door onze ervaren juristen. 

Hieronder tref je een lijst van overeenkomsten die wij o.a. kunnen opstellen.

  • Aandeelhoudersovereenkomst;
  • Algemene voorwaarden;
  • Arbeidsovereenkomst;
  • Beëindigingsovereenkomst
  • Diverse protocollen;
  • Freelance-overeenkomst;
  • Huurovereenkomst;

Mocht de overeenkomst die jij nodig hebt niet in bovenstaande lijst staan, dan kan je uiteraard ook contact met ons opnemen. Er zijn namelijk duizenden overeenkomsten die niet staan opgenomen in bovenstaande lijst, maar deze kunnen wij wel voor je leveren. Ook kan je contact opnemen indien je alleen een overeenkomst wilt laten toetsen. 

-

Werkwijze opstellen overeenkomst

Op het moment dat je een overeenkomst door ons kantoor wilt laten opstellen, dan kunt je telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Wij inventariseren jouw wensen en ook bespreken wij welke bepalingen bij jouw situatie passen en opgenomen dienen te worden in de overeenkomst. Hierna ontvang je een vrijblijvende offerte. Indien je akkoord bent met de offerte gaan wij uiteraard aan de slag om zo snel mogelijk jouw overeenkomst te leveren. 

In de overeengekomen prijs zit ook een correctieronde. Indien je op bepaalde punten in de overeenkomst nog aanpassingen wenst, dan kan je deze aangeven waarna de aanpassingen zo spoedig mogelijk en kosteloos verwerkt worden. 

Bij ons kantoor krijg je echt maatwerk overeenkomsten, je ontvangt dus geen standaard model, maar echt een overeenkomst die past in jouw bedrijf en bij jouw wensen. Wil je ook een vrijblijvende offerte en een overeenkomst op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.