Ondernemingsrecht

Professioneel, informeel en toegankelijk

Altijd binnen 24 uur (op werkdagen) een reactie

Altijd goede dienstverlening & service

Afspraken in de avond en op locatie mogelijk

Ondernemingsrecht

Elke ondernemer heeft te maken met het ondernemingsrecht. Goed ondernemen kan onder andere als je goede overeenkomsten hebt en tekent. Ben je opzoek naar een ondernemingsrecht jurist die jou als ondernemer van hoogwaardig juridisch advies kan voorzien? Bij Steenbergen & Klooster Juristen werken juristen met passie voor het vak zodat wij jou hoogwaardig, deskundig en snel kunnen adviseren, maar ook kunnen bijstaan bij een eventuele procedure. 

Het komt namelijk dagelijks voor dat je als ondernemer onderhandelt over juridische handelingen en je overeenkomsten sluit met andere ondernemers of consumenten. Alle overeenkomsten die je tekent en elke onderhandeling die je hebt, brengen namelijk gevolgen met zich mee. Bij het ondernemen hoort het nemen van risico’s en waar mogelijk het pakken van kansen. Het belangrijkste is dat deze risico’s beperkt worden, dat overeenkomsten goed geregeld zijn en je een goede basis van je onderneming hebt zodat je verder kunt bouwen. 

Onze juristen kunnen onder andere helpen bij: 

  • Het opstellen van juridische documenten;
  • Een overname;
  • Het starten van je eigen onderneming;
  • Het aangaan van samenwerkingen;
  • Bestuurdersaansprakelijkheid.

Ondernemingsrecht – rechtsvorm

In het ondernemingsrecht komen veel zaken aan de orde. Een van de eerste en belangrijkste keuzes die u als ondernemer moet maken is het kiezen van een rechtsvorm. Het kiezen van een specifieke rechtsvorm is heel belangrijk. Waarom? Omdat dit juridische gevolgen heeft en elke rechtsvorm andere regels heeft met betrekking tot belastingen en aansprakelijkheid.

Juridisch adviesgesprek ondernemingsrecht

Voor een eerstelijns juridisch advies kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Heb je toch liever een uitgebreid en inhoudelijk juridisch adviesgesprek, dan kun je hiervoor een afspraak met ons inplannen. Een juridisch adviesgesprek kan bij ons op kantoor, telefonisch of via online videobellen. Tijdens het adviesgesprek krijg je professioneel en inhoudelijk juridisch advies en vertellen wij je precies wat je rechten en plichten zijn.

Overige diensten

Naast het geven van advies en juridische hulp bieden wij inhouse trainingen aan voor jouw organisatie en geven wij voor de startende ondernemer regelmatig een workshop. Mocht jij als onderneming last hebben van wanbetalers, dan kan je ook voor incassowerkzaamheden bij ons terecht. 

Juridische contractmanagement

Contractmanagement is een dienst die wij voor elke ondernemer aanbieden. Contractmanagement zorgt ervoor dat alle overeenkomsten en contracten duidelijk, transparant en controleerbaar zijn en blijven. Zo kunnen wij het managen van de contracten voor je regelen en heb jij alle contracten veilig en centraal op één plek.

Ondernemingsrecht bij Steenbergen & Klooster Juristen

Je bent bij Steenbergen & Klooster Juristen op het juiste adres voor juridisch advies, hulp en bijstand in het ondernemingsrecht. Ons juristenkantoor, staat cliënten bij uit heel de regio en omstreken en komen graag bij jou op locatie langs. Onze juristen zijn sterk betrokken bij jouw onderneming en je vragen en houden van korte lijnen. Juridische advies kan je bij ons gewoon telefonisch of per e-mail krijgen en een persoonlijke afspraak is ook altijd mogelijk. 

Wil je ook juridisch advies of juridische hulp bij een probleem, een afspraak maken of meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord!