Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Elke ondernemer heeft te maken met het ondernemingsrecht. Goed ondernemen kan onder andere als u goede overeenkomsten heeft en tekent. Bent u opzoek naar een ondernemingsrecht jurist die u als ondernemer van hoogwaardig juridisch advies kan voorzien? Bij Steenbergen & Klooster Juristen werken juristen met passie voor het vak zodat wij u hoogwaardig, deskundig en snel kunnen adviseren, maar ook kunnen bijstaan bij een eventuele procedure. 

Het komt namelijk dagelijks voor dat u als ondernemer onderhandelt over juridische handelingen en u overeenkomsten sluit met andere ondernemers of consumenten. Alle overeenkomsten die u tekent en elke onderhandeling die u heeft, brengen gevolgen met zich mee. Bij het ondernemen hoort het nemen van risico’s en waar mogelijk het pakken van kansen. Het belangrijkste is dat deze risico’s beperkt worden, dat overeenkomsten goed geregeld zijn en u een goede basis van uw onderneming heeft zodat u hierop kunt bouwen. 

Ondernemingsrecht – rechtsvorm

In het ondernemingsrecht komen veel zaken aan de orde. Een van de eerste en belangrijkste keuzes die u als ondernemer moet maken is het kiezen van een rechtsvorm. Het kiezen van een specifieke rechtsvorm is heel belangrijk, maar er komt ook veel bij kijken omdat dit juridische gevolgen heeft, bijvoorbeeld vanwege de belastingen en aansprakelijkheid.

Juridisch advies en hulp voor ondernemers

Bent u als ondernemer op zoek naar juridisch advies voor ondernemers? Zoek dan niet verder. Ons juristenkantoor geeft dagelijks advies aan ondernemers en biedt hulp om risico’s zoveel mogelijk te beperken en te voorkomen. Onze juristen kunnen u onder andere helpen bij: 

  • Het opstellen van juridische documenten;
  • Een overname;
  • Het starten van uw onderneming;
  • Bestuurdersaansprakelijkheid;

Ook bieden wij inhouse trainingen aan voor uw organisatie en geven wij voor de startende ondernemer regelmatig een workshop

Juridische contractmanagement

Contractmanagement is een dienst die wij voor u als ondernemer aanbieden. Contractmanagement zorgt ervoor dat alle overeenkomsten en contracten duidelijk, transparant en controleerbaar zijn en blijven. Zo kunnen wij het managen van de contracten voor u regelen en heeft u alle contracten veilig en centraal op één plek.

Ondernemingsrecht bij Steenbergen & Klooster Juristen

U bent bij Steenbergen & Klooster Juristen op het juiste adres voor juridisch advies, hulp en bijstand in het ondernemingsrecht. Ons juristenkantoor, staat cliënten bij uit heel de regio en omstreken. Onze juristen zijn sterk betrokken bij uw onderneming en uw vragen en houden van korte lijnen. Juridische advies kunt u bij ons gewoon telefonisch of per e-mail krijgen en een persoonlijke afspraak is ook altijd mogelijk. 

Wilt u ook juridisch advies over uw vragen of probleem, een afspraak maken of meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!