Inhouse training

Altijd binnen 24 uur (op werkdagen) een reactie

Altijd goede dienstverlening & service

Afspraken in de avond en op locatie mogelijk

Inhouse training

Wil je de juridische kennis van jou en jouw medewerkers binnen de organisatie verhogen? Volg dan een inhouse training van Steenbergen & Klooster Juristen. Een inhouse training, ook wel incompany training of bedrijfstraining genoemd, is een training binnen de organisatie. Hierdoor kan je gemakkelijk de juridische kennis binnen jouw organisatie vergroten en de specifieke uitdagingen aanpakken. Een inhouse training biedt veel voordelen. De voordelen die je hebt met een inhouden training van Steenbergen & Klooster Juristen zijn:

  • Een op maat gemaakte training afgestemd op jouw wensen, branche en organisatie;
  • Je haalt de juridische expert in huis;
  • Je medewerkers leren samen, wat zorgt voor teamontwikkeling en teambuilding;
  • Je bespaart reistijd en reiskosten: wij komen naar je organisatie toe;
  • Een inhouse training is goedkoper dan een cursus voor meerdere medewerkers op locatie;
  • ​Je bepaalt zelf de datum, locatie, duur en het tijdstip van de bedrijfstraining.

Enkele voorbeelden van inhouse trainingen die wij kunnen verzorgen

Naast deze trainingen kunnen wij uiteraard nog andere trainingen geven. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

-

Waarom een inhouse training van Steenbergen & Klooster Juristen? 

Wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Deze brede kennis maakt dat wij uitleg kunnen geven op alle vragen en uitdagingen binnen jouw organisatie. Daarnaast spreken onze reviews voor zich.

De inhouse trainingen stemmen wij tijdens een (vrijblijvende) intake geheel af op jouw behoeftes en wensen. Hierdoor kunnen wij een op maat gemaakte training samenstellen die perfect past bij je vraagstukken en problemen. 

De juridische workshops kunnen naar keuze een dagdeel of hele dag duren en zijn ontwikkeld om jouw kennis en de kennis van de medewerkers te verhogen. Zo geven wij tijdens de training heldere juridische informatie, diverse praktijkvoorbeelden en is er alle ruimte om vragen te stellen. Jij en jouw medewerkers krijgen hierdoor een stevige basiskennis die direct toepasbaar is in de praktijk.

Contact

Ook interesse in een inhouse training van Steenbergen & Klooster Juristen? Neem contact op voor een (vrijblijvende) intake en een offerte op maat. 

Ja ik wil een (vrijblijvende) intake en een offerte op maat.