Controleren van een overeenkomst

Controleren van een overeenkomst

Iedereen sluit overeenkomsten met anderen. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsovereenkomst voor een nieuwe baan, een koopcontract voor een auto of een huurcontract voor een woning. Op het moment dat u uw handtekening zet, verklaart u dat u akkoord bent met de bepalingen die zijn opgenomen in de overeenkomst. Maar u wilt later natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Hierdoor kunt u besluiten om de overeenkomst te laten controleren door een jurist voordat u deze tekent. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Welke overeenkomsten kan ik laten controleren? 

Steenbergen & Klooster Juristen heeft een ruime ervaring op verschillende rechtsgebieden. Wij controleren alle overeenkomsten tegen scherpe tarieven.

Voordelen van laten controleren

  • Minder risico’s op onvolledige contracten;
  • Minder risico’s op verrassingen achteraf;
  • Minder risico’s over eventuele toekomstige conflicten;
  • Relevante wet- en regelgeving up-to-date;
  • De inhoud van de overeenkomst, rechten en plichten zijn helder. 

-

Hoe laat ik een overeenkomst controleren?

Wil je een overeenkomst laten toetsen, stuur dan een e-mail met de overeenkomst naar Info@steenbergen-klooster.nl of vul het onderstaande formulier in. Na ontvangst van het bericht wordt er een op maat gemaakte offerte gestuurd. Het toetsen van een overeenkomst gaat vanaf 95 euro exclusief btw. Het bedrag is afhankelijk van het aantal pagina’s van de overeenkomst en de specifieke vraag.

Na akkoord op de offerte wordt de gecontroleerd en ontvang je hierover een uitgebreid advies. Mocht het advies bestaan uit het niet tekenen van de overeenkomst, dan wordt besproken wat Steenbergen & Klooster Juristen voor je kan doen. Ook nemen wij door wat aangepast moet worden in de overeenkomst.

Stuur ons een bericht. Je krijgt dezelfde (werk)dag nog een reactie!