Controleren van een overeenkomst

Controleren van een overeenkomst

Iedereen sluit overeenkomsten met anderen. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsovereenkomst of een koopcontract voor een auto. Op het moment dat u uw handtekening zet, verklaard u dat u akkoord bent met de bepalingen opgenomen in de overeenkomst. Maar u wilt later natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Hierdoor kunt u besluiten om de overeenkomst te laten controleren door een jurist voordat u deze tekent.  Immers is voorkomen beter dan genezen. 

Welke overeenkomsten kan ik laten controleren? 

De juristen van Steenbergen & Klooster Juristen zijn zeer ervaren in verschillende rechtsgebieden. Zij kunnen in principe alle overeenkomsten controleren tegen scherpe tarieven. Of het nou gaat om een arbeidsovereenkomst, huurcontract, koopovereenkomst, overeenkomst van opdracht etc. u bent bij ons aan het juiste adres. 

Voordelen van controleren

  • Minder risico’s op onvolledige contracten;
  • Minder risico’s op verassingen achteraf;
  • Minder risico’s over eventuele toekomstige conflicten;
  • Een controle van de relevante wet- en regelgeving;
  • U weet precies wat er in de overeenkomst staat en waar u en de ander zich aan moeten houden. 

-

Ik wil mijn overeenkomst laten controleren, hoe doe ik dit? 

Allereerst uiteraard welkom als klant bij Steenbergen & Klooster Juristen! Het controleren van een overeenkomst kan vrij snel gebeuren. Het enige wat u moet doen is een mail sturen naar info@steenbergen-klooster.nl met de overeenkomst of onderstaand contactformulier invullen. 

Na ontvangst van uw bericht wordt er een offerte op maat gemaakt, maar het toetsen van een overeenkomst kan al vanaf € 95,- ex btw. Afhankelijk van uw specifieke vraag en het aantal pagina’s kan dit bedrag hoger zijn. 

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, wordt de overeenkomst gecontroleerd en ontvangt u hierover een uitgebreid advies. Mocht het advies zijn dat u de overeenkomst niet moet tekenen, dan wordt uiteraard besproken wat Steenbergen & Klooster Juristen voor u kunt doen en wat er aangepast moet worden in de overeenkomst. 

Stuur ons een bericht. Je krijgt dezelfde (werk)dag nog een reactie!