Arbeidsrecht

Werkgever

Advies of begeleiding bij het geven van ontslag? Contracten opstellen of ondersteuning nodig bij het voeren van procedures?

Werknemer

Bent u (op staande voet) ontslagen? Dreigt er ontslag of heeft u een arbeidsconflict? Wij helpen werknemers bij diverse arbeidsproblemen.

Juridisch advies arbeidsrecht

Bent u als werkgever of werknemer op zoek naar juridisch advies betreft het arbeidsrecht, zoek dan niet verder. U bent bij ons op het juiste adres voor juridisch advies rondom het arbeidsrecht. Ons juristenkantoor staat cliënten bij uit heel de regio en omstreken. Juridische vragen kunt u bij ons gewoon telefonisch, per e-mail of via de chat stellen. Een jurist of juridisch adviseur zal u dan graag te woord staan.

Advies arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een uitgebreid en complex rechtsgebied waar tientallen onderwerpen aan bod komen. Van het aangaan van een arbeidsovereenkomst, tot aan het ontslag en alles daartussenin. Doordat het arbeidsrecht constant veranderd is het voor u vaak lastig om goede juridische informatie te vinden en antwoord te krijgen op uw vragen. Gelukkig hoeft u dat niet zelf uit te zoeken, daar zijn wij voor. Steenbergen & Klooster Juristen is hét kantoor voor uw arbeidsrechtelijke vraagstukken. Onze juristen en juridisch adviseurs kunnen u adviseren op alle gebieden van het arbeidsrecht waarbij de eerste afspraak geheel vrijblijvend is.

Contact

Wilt u direct uw juridische vraag of probleem aan ons voorleggen, een afspraak maken of meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze juristen en juridisch adviseurs geven u graag juridisch advies rondom het arbeidsrecht.