Arbeidsrecht

Professioneel, betrokken en toegankelijk
Grondige kennis en ervaring
Wij adviseren, bemiddelen en onderhandelen.
Wij procederen bij de rechtbank.

Werkgever

Advies of begeleiding bij het geven van ontslag? Contracten opstellen of ondersteuning nodig bij het voeren van procedures?

Werknemer

Ben je (op staande voet) ontslagen? Dreigt er ontslag, ontvang je je salaris niet of heb je een arbeidsconflict? Wij helpen werknemers bij diverse arbeidsproblemen.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een uitgebreid en complex rechtsgebied, waar tientallen onderwerpen aan bod komen. Van het aangaan van een arbeidsovereenkomst tot aan het ontslag en alles daartussenin. Arbeidsrecht is aan constante verandering onderhevig. Het is lastig om goede juridische informatie te vinden en antwoord te krijgen op al je vragen.

Steenbergen & Klooster Juristen is hét kantoor voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken. Onze juristen kunnen je adviseren, begeleiden en bijstaan op alle gebieden van het arbeidsrecht.

Juridisch advies en hulp arbeidsrecht

Steenbergen & Klooster Juristen geven werkgevers en werknemers juridisch advies en bijstand op gebied van arbeidsrecht. Ons juristenkantoor staat cliënten bij uit heel de regio en omstreken. Juridische vragen kan je bij ons gewoon telefonisch, per e-mail of via de chat stellen. Een jurist zal je dan graag te woord staan.

Contact

Wil je direct advies of een juridisch probleem aan ons voorleggen, een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op! Onze juristen staan je graag te woord.